Live Edit

De Live edit is de manifestatie van real-time tekst schrijven & aanpassen kern van onze software Microweber. Het werken in Live Edit is gewoon je website aanpassen in real-time.

Omdat dit de kern van het idee van de software is die bijdraagt aan het idee van een vlotte, uniek comfortabele gebruikers ervaring, komt het ook met een hele wijde verrichtingen die gebruikers kunnen toepassen. Twee van de meest belangrijke toepassingen hier van zijn de Modules en Layouts.

Modules

De modules zijn de gereedschappen die je gaat gebruiken op je pad om je eigen website te maken. Microweber CMS heeft een modulaire architectuur en kan gebruikt worden voor elke gebruiker zijn eigen behoeften. Op dit moment zijn er meer dan 30 modules en deze kunnen allemaal worden gebruikt in de Live Edit. Je bent klaar om deze te combineren zodat jij je eigen content volledige "Live" kan neerzetten zonder enige beperkingen.

Er zijn veel verschillende soorten modules, je hebt bijvoorbeeld een Afbeelding Gallerij en een Video module voor de bloggers, een Bestel module en een winkelwagen module voor de online entrepreneurs, een Contact Formulier en Commentaar voor sociale interactie met je bezoekers. Dit zijn maar een handjevol voorbeelden dus wees er zeker van om ze allemaal uit te proberen en te combineren na de hand van het doel van je website en je eigen persoonlijke voorkeuren.

Layouts

De Layouts zijn een set van ordening voor de inhoud. Deze zijn toegangbaar via de Live Edit view en het enige waar ze bedoeld voor zijn is om jou tijd te besparen en je een aantal voorbeelden te geven hoe jij je inhoud kan tentoonstellen. Net zoals dat het met de modules is, is het ook met de Layouts wat je persoonlijk voorkeur is en wat de behoeftes zijn van de gebruikers. Er zijn layouts alleen met tekst, Layouts die tekst en afbeeldingen combineren en de meer gecompliceerde layouts bestaan uit meerdere elementen.

Klikken en slepen

Gebruik gewoon je muis en wees creatief

Neem totale controle over je website met onze originele Klik en Sleep Take methode. Je kan je website precies hebben zoals je het wilt zonder dat je enig soort van technische ervaring nodig hebt.

Live aanpassen

Wijzig je tekst en modules direct op je scherm. Deel met de wereld wat je al tijden heeft geinspireerd

Professionele Templates

Kies uit de collectie een fantastische thema en maak je website een visuele geschenk. Je kan deze templates ook aan je smaak aanpassen om het helemaal jou eigen te maken

Mobiel klaar

Tuurlijk zijn bij ons alle websites meteen klaar voor alle mobiele platformen! Van de desktop computer en tablet tot de telefoon. Zonder enige moeite.
Mobiel websites

Verkoop meer

Een verrasende manier om simpel online jou producten te verkopen. Maak je eigen producten portofolio, laat je producten zien en verkoop ze met onze e-commerce gereedschap. Je kan zelfs je eigen Paypal account gebruiken zodat je klanten makkelijk kunnen betalen.

BLOG & ENGAGE

Neem totale controle over jou berichten. Krijg een band met je bezoekers zoals nooit van tevoren. Met een aantal kliks op de muis kun jij je berichten veranderen in een multimedia ervaring. Met de "Live Aanpassen" functie wordt het gemakkelijk om elk soort content in te voeren, aanpassen en ordenen zoals jij het wilt hebben.

MODULE ARCHITECTUUR

Met "Module architectuur" bedoelen we dat het heel simpel en heel krachtig is: Met Microweber krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun website mogelijkheden verder uit te breiden. De CMS heeft buiten normale tekst ook mogelijkheden daarbuiten die wij Modules noemen. Deze modules zijn erg divers waardoor je simpel Afbeelding gallerijen kan toevoegen, een contact formulier of Google Maps om. Verder op deze pagina kun je een uitgebreidere beschrijving met alle functies vinden.

Mobiel websites

Heb je een module op maat nodig?

De Module Architectuur is waardevol omdat door dat het met al jou wensen fantastisch mee gaat. Als jou merk bekender wordt en je wilt je website nog persoonlijker maken door meer multimedia en functies toe te voegen, dan kan dat door onze Module Architectuur. Daar is een term voor deze verschijnsel: ik noem het flexibiliteit.

Algemene website functies

Met Microweber CMS heb je een wijde keuze uit algemen website functies als de meer gespecialiseerde e-commerce functies. De meest belangrijke algemene website functies die Siteoplossing.nl aanbied zijn:

Toevoegen van pagina's, berichten en producten

Je kan een nieuwe pagina toevoegen en nieuwe producten voor je online winkel, of nieuwe berichten als je een fanatieke blogger bent. Dit allemaal kan je organiseren in zelfgemaakte categorie├źn om te verzorgen dat je bezoekers beter kunnen navigeren en jij jouw website's content fantastisch laat zien. Nieuwe pagina's kunnen worden gemaakt met verschillende layouts en alle pagina's, berichten en producten komen met een voorbeeld van opgestelde modules zodat je eigen creatiefiteit wordt aangewakkerd en je gemakkelijk kan beginnen. deze modules kunnen worden aangepast en je kan natuurlijk je zelf opgestelde set van modules toevoegen om het allemaal aan jou behoeftes aan te passen.

Backups

Het verlies van belangrijke data is iedereen zijn nachtmerrie wat meestal gebeurd in de meest ongeschikte momenten waardoor al jou voortgang verloren gaat. De oplossing is heel simpel: een backup optie. Microweber CMS heeft dit waar door je zelf een eigen backup van je website, online winkel of blog met het gemak van een muisklik om je huidige stand van je website op te slaan. Mocht er ooit iets gebeuren dan kun je altijd naar dit punt teruggaan zodat