Algemene Voorwaarden

Samenvatting Algemene Voorwaarden bij Siteoplossing

Elke keer dat je met Siteoplossing een overeenkomst aangaat, zijn onze standaardvoorwaarden van toepassing. Vraag je af wat al die juridische termen betekenen? We hebben ze voor jou vertaald naar duidelijke en begrijpelijke taal. Als je toch de voorkeur geeft aan de gedetailleerde juridische documentatie, kun je jezelf daarin verdiepen met de volledige versie.

Jouw Overeenkomst met Siteoplossing

Een overeenkomst komt tot stand wanneer je registreert en een bestelling bij ons plaatst, met onze algemene voorwaarden als leidraad. Afhankelijk van wat je bestelt, kan de looptijd variëren: een jaar voor domeinnamen (met automatische verlenging) en SSL-certificaten (geen automatische verlenging), en maandelijks tot jaarlijks voor alle andere diensten.

Externe Voorwaarden en Jouw Toestemming

We kunnen soms andere bedrijven nodig hebben om je diensten te leveren. Indien van toepassing, accepteer je via ons hun extra voorwaarden.

Jouw Accountgegevens

Je beheert je diensten via een controlepaneel toegankelijk via je account, waarvoor we accurate gegevens nodig hebben. Meld eventuele wijzigingen onmiddellijk.

Onderhoud en Back-ups

Om diensten optimaal te houden, is soms onderhoud nodig, en we maken regelmatig back-ups die op jouw verzoek beschikbaar zijn.

Upgrades en Domeinregistratie

Upgrades zijn altijd mogelijk, downgrades door het beëindigen van je huidige en het starten van een nieuwe overeenkomst. Wij handelen het papierwerk voor je domeinnaam en andere registraties af.

Betalingen en Prijsaanpassingen

Je betaalt vooraf voor terugkerende en achteraf voor eenmalige kosten. We kunnen de prijzen aanpassen met voorafgaande kennisgeving.

Jouw Gebruik van Diensten

Gebruik de diensten verantwoord, zonder ons netwerk of anderen te schaden. Overtredingen kunnen leiden tot opschorting van diensten.

Jouw Rechten en Verwerkersovereenkomst

Je behoudt rechten op je data. Binnen 14 dagen kun je als consument een dienst annuleren, behalve domein- en SSL-registraties. Voor het verwerken van andermans gegevens is een verwerkersovereenkomst nodig.

Beëindiging van Diensten

Je kunt opzeggen met een maandtermijn. Zorg dat je jouw data veiligstelt voor beëindiging en weet dat je altijd terug kunt komen.